Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Private Benjamin (1980)

De onwrikbare spil van PRIVATE BENJAMIN is de verwende Judy Benjamin, die tijdens haar huwelijksnacht haar man verloor. De onweerstaanbare drijfkracht is een driejarig, all-in verblijf in het Amerikaanse leger. Maar wat doet Judy eigenlijk in legerlaarzen en -plunje? Men spiegelde haar het "nieuwe leger van vandaag" voor en, goedgelovig als ze is, hapte ze toe.

Voor haar vertolking van Judy, soldaat eerste klas, die als vreemde eend in de bijt door de intensieve legertraining en een opdracht in Europa zichzelf ontdekt, kreeg Oscar®-winnares† Goldie Hawn opnieuw een Oscar®-nominatie. Uitstekende bijrollen van Robert Webber, Mary Kay Place, Albert Brooks en Eileen Brennan die, naast haar Oscar®-nominatie, ook een Emmy® in de wacht sleepte voor de tv-serie, die op deze film is gebaseerd.

†1969: Oscar® voor Beste Vrouwelijke Bijrol in Cactus Flower.
CompAZG ID: 1968

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-10-1980
Speeltijd: 105 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Harry Dean Stanton, Robert Webber, Mary Kay Place, Albert Brooks, Armand Assante, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Howard Zieff
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer