Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

In Too Deep (1999)

In de achterbuurten van Cincinnati moet Jeff Cole (Omar Epps) zijn eerste klus opknappen. Net klaar met zijn opleiding en voor niemand bang moet hij infiltreren in de bende van de grootste drugsgangster van de stad, 'God' (LL Cool J). Deze crimineel is meedogenloos: zijn tegenstanders krijgen zonder pardon een kogel door hun kop, of worden gemarteld tot de dood erop volgt. Met alle geweld moet dit monster worden gestopt en Jeff is de enige die bij hem in de buurt kan komen. Een levensgevaarlijke missie, Voortdurend loopt hij het gevaar ontmaskerd te worden, maar het lijkt nog erger te kunnen worden...
CompAZG ID: 1958

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-8-1999
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Stanley Tucci, Pam Grier, LL Cool J, David Patrick Kelly, Jake Weber, e.a.
Geproduceerd door: Suntaur Entertainment Company
Regisseur: Michael Rymer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer