Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sleepers (1996)

Vier tienerjongen uit een New Yorkse volksbuurt belanden door een uit de hand gelopen kwajongensstreek in een verbeteringsgesticht. Daar worden ze een jaar lang zwaar mishandeld door de bewakers. Eenmaal volwassen zoeken de vier mannen elkaar op.

De één is advocaat geworden, een ander journalist en twee zijn uitgegroeid tot professionele huurmoordenaars. Geholpen door een pastoor en een aan lager wal geraakte advocaat willen ze maar één ding en dat is wraak!
CompAZG ID: 1955

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-10-1996
Speeltijd: 141 minuten
Budget: $44.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dustin Hoffman, Robert De Niro, Kevin Bacon, Peter Appel, Brad Pitt, e.a.
Geproduceerd door: PolyGram Filmed Entertainment
Regisseur: Barry Levinson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer