Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

La Pianiste (2001)

'La Pianiste' is gebaseerd op het boek 'Die Klavierspielerin' van de spraakmakende schrijfster Elfriede Jelinek. Erika Kohut (een schitterende rol van Isabelle Huppert) is een ongeveer 40-jarige pianolerares die met haar moeder samenwoont in Wenen. Haar leven lijkt net zo strak georganiseerd als een compositie van Bach, maar in werkelijkheid leidt ze een dubbelleven. Achter haar onbewogen uiterlijk gaan gecompliceerde emoties schuil, waaraan ze alleen 's avonds uiting weet te geven in buurten waar ze zich overdag niet zou vertonen. Als een bezoeker van een van Erika's pianorecitals verliefd op haar wordt, schrijft hij zich in op het conservatorium om bij haar te kunnen zijn. De veel jongere Walter (Benoît Magimel) is echter niet voorbereid op Erika's ingewikkelde persoonlijkheid en er ontstaat een gevaarlijk spel...
CompAZG ID: 1953

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-5-2001
Speeltijd: 125 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Isabelle Huppert, Annie Girardot, Benoît Magimel, Anna Sigalevitch, Susanne Lothar, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael Haneke
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer