Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Any Way the Wind Blows: Quality Film Collection (2003)

Antwerpen, begin juni. Op een zonnige vrijdig dromen acht mensen over een ander leven. Een leven waar er wind en muziek is, politie en paranoia, roddels en vechtpartijen. Er is een oud virus, een verdwaalde frisbee, een dod paard en een mysterieus personage dat Windman heet. Die avond is er een feestje waar alle karakters elkaar treffen en de verhaallijnen samenkomen … Barman filmde het verhaal naar het voorbeeld van zijn held Jean-Luc Godard en focuste op de alledaagse dingen des levens. De film denken aan Magnolia, een andere film waarin veel verhaallijnen en personages elkaar kruisen.
CompAZG ID: 1930

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2003
Speeltijd: 122 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Frank Vercruyssen, Diane De Belder, Eric Kloeck, Natali Broods, Matthias Schoenaerts,
Geproduceerd door: Corridor
Regisseur: Tom Barman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer