Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ju-on: The Grudge (2002)

Thuiszorgmedewerkster Rika komt bij de bedlegerige mevrouw Sachie. De oude dame staat doodangsten uit, maar Rita weet niet waarom. Totdat ze boven in een kast het jongetje Toshio ontdekt. Als Rika vervolgens oog in oog komt te staan met een geest verliest ze het bewustzijn. Als ze bijkomt is mevrouw Sachie overleden. Op zoek naar de waarheid ontdekt Rika dat het huis een vreselijk verleden heeft. De man des huizes vermoordde er zijn vrouw Kayako en hun zoontje, de zesjarige Toshio, werd nooit teruggevonden. De geest van Kayako zint op wraak en haar dodelijke vloek, de Ju-On, wijkt voor niets en niemand, zelfs niet voor de dood. Na de angstige dood van mevrouw Sachie is de vloek immers overgedragen op de dichtsbijzijnde levende en dat is Rika...

Regisseur Takashi Shimizu sloeg de handen ineen met schrijver Hiroshi Takahashi die eerder 'Ringu' (The Ring) schreef. Samen brengen ze wederom een ijzingwekkende thriller vol geesten en angstige momenten.
CompAZG ID: 1928

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-10-2002
Speeltijd: 90 minuten
Budget: $3,500,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: JA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chiaki Kuriyama, Megumi Okina, Misaki Ito, Kanji Tsuda, Kayoko Shibata, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Takashi Shimizu
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer