Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Baby Einstein: Baby Newton - Vormen Ontdekken (2002)

Ontdek op een muzikale en visuele manier allerlei verschillende vormen De wereld van vormpjes. Voor kinderoogjes valt er veel te ontdekken. Met deze DVD leert uw kind de verrassende wereld van vormpjes kennen. Keer op keer zal uw kind blij reageren wanneer er weer zo'n vriendelijk vormpje en vrolijk figuurtje verschijnt. Een vertederend beeld waar ook u van zult genieten Rustig en verantwoord. In de filmpjes ziet uw kind kleurrijke vormpjes, speelgoedfiguurtjes en alledaagse gebruiksvoorwerpen. De filmpjes hebben een rustig tempo, zodat de kinderoogjes alles goed kunnen volgen. De klassieke muziek op de achtergrond is rustgevend en
speciaal voor de kleintjes gecomponeerd. Onderzoek wijst bovendien uit dat klassieke muziek de creativiteit, fantasie en het denkvermogen stimuleert. Deze DVD, gemaakt door een moeder vanuit het gezichtspunt van een baby, zal uw kind boeien en stimuleren, en biedt u en uw kind talrijke gelegenheden om op elkaar te reageren!
CompAZG ID: 1924

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-3-2002
Speeltijd: 28 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer