Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Toon Hermans: One man show 1974 (1974)

Toon probeerde in zijn volgende One Man Show 1974 persoonlijker te zijn dan voorheen, hij had de behoefte de mens achter de grapjas te laten zien. Zijn conferences waren niet meer gebaseerd op absurditeiten maar op observaties uit zijn persoonlijke leven. Hij wilde niet de indruk geven van een optreden maar meer van een bezoek van een goede kennis of familielid. Toon zou vanaf nu in zijn shows veel filosofischer worden, zijn overweldigende blijheid week vaak voor melancholiek mijmeren of ronduit komisch zeuren.
CompAZG ID: 1914

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1974
Speeltijd: 163 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer