Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Love / Life as a House (2001)

EEN SCHITTERENDE TOPKWALITEITSFILM IN DE STIJL VAN 'AMERICAN BEAUTY'. LOVE AS A HOUSE MAAKT DIEPE INDRUK, U ZULT ER NOG LANG AAN BLIJVEN DENKEN.

George (Kevin Kline) haat zijn leven. Dan hoort hij dat hij nog slechts enkele maanden te leven heeft. Hij ziet 't van de zonnige kant: eindelijk kan hij zijn droomhuis bouwen. George haalt zijn rebelse tienerzoon Sam (Hayden Christensen) op bij zijn ex-vrouw en dwingt hem om te helpen. Sam haat hem, maar na een paar knallende ruzies begint dat te veranderen. Ook George zijn ex komt steeds vaker langs tijdens de bouw. Meer en meer mensen beginnen George te helpen: eindelijk wordt zijn leven fantastisch. Na lange tijd houdt zijn ex-gezin weer van hem, maar dan moet hij ze vertellen dat hij stervende is...
CompAZG ID: 1896

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-10-2001
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sam Robards, Kristin Scott Thomas, Kevin Kline, Scott Bakula, Hayden Christensen, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Irwin Winkler
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer