Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Disclosure (1994)

Zijn carrière. Zijn huwelijk. Zijn toekomst. Tom Sanders (Michael Douglas), afdelingshoofd van DigiCom, zet alles op het spel doordat hij de passionele avances van z'n nieuwe baas (Demi Moore) afwijst. Nu beschuldigt zij hem van ongewenste sexuele intimiteiten. Terwijl de vaste grond onder Tom's voeten verdwijnt, sluit hij in het verbijsterende cyberuniversum van DigiCom's virtual reality complex op schikkende bewijzen van een samenzwering van enkele sleutelfiguren uit het bedrijf. Regisseur Barry Levinson (Rain Man; Bugsy), die Disclosure baseerde op de tintelende thriller van Michael Crichton (Jurassic Park, Congo), combineert hightech intrige met laag-bij-de-grondse seksuele instincten en vergast de kijker op een gestroomlijnde, sensuele en cybernetische filmgebeurtenis. De film om met je vriend of vriendin te gaan bekijken! Enorm onderhoudend en onweerstaanbaar provocerend."(Peter Travers, Rolling Stone).
CompAZG ID: 1893

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-11-1994
Speeltijd: 123 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Donald Sutherland, Michael Douglas, Demi Moore, Dylan Baker, Dennis Miller, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Barry Levinson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer