Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Hound of the Baskervilles (2002)

In deze ijzingwekkende thriller moet de legendarische Sherlock Holmes, de held die is gecreƫerd door Sir Arthur Conan Doyle, het opnemen tegen een kwaadaardig dier dat de heide van Dartmoor onveilig maakt.
Wanneer de beroemde detective wordt gevraagd het leven van de jonge erfgenaam van de Baskervilles te beschermen, stuurt hij zijn vriend, Dr. Watson, naar Dartmoor om de zaak te onderzoeken.
Terwijl het gejammer van het angstaanjagende beest over de uitgestrekte, door wind geteisterde en in mistvlagen gehulde heide weerklinkt, probeert Watson de waarheid te achterhalen achter de vloek van de Baskervilles, een web van bedrog, mythe, en angst, waardoor de familie Baskerville al zo lang wordt gekweld. Pas later ontdekt hij dat Holmes zich in het geheim ook op de heide ophoudt.
CompAZG ID: 1889

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-12-2002
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Richard E. Grant, Richard Roxburgh, Ian Hart, Matt Day, John Nettles,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: David Attwood
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer