Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

S1m0ne (2002)

Viktor Taransky (Al Pacino) is een verlopen regisseur die genoeg heeft van verwende, overbetaalde sterren met een veel te grote mond. Vanaf nu maakt hij alleen maar films met één hoofdrolspeelster: de supersexy nieuwkomer Simone. Ze doet alles precies zoals Viktor het wil. Ze heeft geen agent, geen manager en geen mental coach. Ze eist geen onbetaalbare hotelsuites en privévliegtuigen. Ze doet al haar stunts zelf. Ze heeft geen problemen met naaktscènes. Dankzij Viktor wordt ze op slag een superster en iedereen wil haar ontmoeten. Dat betekent een probleempje voor Viktor, want... Simone bestaat niet. Ze is de ultieme computer-animatie. Viktor moet zich in de meest hilarische bochten wringen om zich eruit te redden.
CompAZG ID: 1877

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-8-2002
Speeltijd: 113 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Elias Koteas, Rebecca Romijn, Al Pacino, Jay Mohr, Evan Rachel Wood, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Andrew Niccol
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer