Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rock Star (2001)

Overdag repareert Chris Cole fotokopieerapparaten. 's Avonds staat hij op het podium als leadzanger in een tribute band van Steel Dragon, de coolste heavy metal band ter wereld. Dan lacht het geluk hem toe: Steel Dragon zoekt een nieuwe leadzanger en Chris' oerschreeuw is precies wat ze willen. In korte tijd wordt de nobody-uit-een-provinciestadje een gevierde megaster. Hij en zijn manager/vriendin Emily rollen direct in de krankzinnige wereld van seks, drugs en rock 'n' roll. Een wereld waarin de tol van de roem hoger blijkt dan verwacht.

Met Mark Wahlberg en Jennifer Aniston in de hoofdrollen geeft 'Rock Star' een warme nostalgische knipoog naar de hilarische looks en snoeiharde sounds van de eighties, waar het ouderwetse muzikale beukwerk de wereld op stelten zette.

Pikant detail is dat de cast ook enkele échte rockers bevat, zoals Jason Bonham, zoon van de legendarische Led Zeppelin-drummer John Bonham. Let it rock!
CompAZG ID: 1867

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-9-2001
Speeltijd: 102 minuten
Budget: $57,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jason Flemyng, Dominic West, Mark Wahlberg, Timothy Olyphant, Jennifer Aniston, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Stephen Herek
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer