Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Theo van Gogh, Willem Oltmans :De éénmotorige mug (2004)

In het vroegere voorjaar van 1997 heeft Theo van Gogh een reeks interviews gehouden met Willem Oltmans, de man die indertijd luidkeels riep dat hij meer dan veertig jaar was tegengewerkt door de Staat der Nederlanden- in het bijzonder Minister Luns van Buitenlandse Zaken die Willem Oltmans "de eenmotorige mug" noemde. Jarenlang werd zijn geweeklaag niet of nauwelijks gehoord in Nederland. Maar zo in het midden van de jaren negentig leek er een andere wind te waaien en kreeg Oltmans in steeds grotere kring gehoor. Hij bleek namelijk gelijk te hebben en was blijkens honderden geheime codetelegrammen op een uiterst bizarre wijze jarenlang tegengewerkt.
CompAZG ID: 1836

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2004
Speeltijd: 167 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Theo van Gogh,
Geproduceerd door: Media Companies: Bridge Entertainment
Regisseur: Theo van Gogh
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer