Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Old Boy: 3 Disc Special Edition (2003)

Aan het eind van de jaren '80 wordt Dae-Su Oh, een zorgeloze huisvader, voor zijn huis ontvoerd. Hij wordt jarenlang gevangen gezet in een individuele cel met als enig contact met de buitenwereld een televisie. Op deze televisie ziet hij dat zijn vrouw is vermoord, een moord waarvoor hij als hoofdverdachte wordt aangewezen. Tot wanhoop gedreven door zijn gevangenschap zint hij op wraak, waardoor hij uiteindelijk overleeft. 15 jaar later wordt hij, weer zonder reden, vrijgelaten. Dae-Su Oh komt dan in contact met degene die verantwoordelijk schijnt te zijn voor de ellende. Deze stelt hem voor op zoek te gaan naar de persoon die hem ontvoerd heeft. De nachtmerrie is nog niet voorbij...
CompAZG ID: 1832

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 21-12-2003
Speeltijd: 115 minuten
Budget: $3,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: KO
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dae-han Ji, Choi Min-sik, Byeong-ok Kim, Tae-kyung Oh, Il-han Oo, e.a.
Geproduceerd door: Egg Films, Show East
Regisseur: Chan-wook Park
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer