Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Porky's (1982)

Dit hilarische maar bovenal pikante komedie succes geeft een schaamteloze kijk op studenten in de vijftiger jaren.Het volgt de komische rampspoed van zes studenten die wanhopig op zoek zijn naar sexuele bevrediging bij Porky's, een beruchte striptent.Wanneer zij afgezet zijn en er vervolgens uitgegooid worden door de eigenaar, beramen zij een wraakactie die werkelijk onvergetelijk is.
CompAZG ID: 1830

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-3-1982
Speeltijd: 94 minuten
Budget: $4,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tony Ganios, Kim Cattrall, Nancy Parsons, Dan Monahan, Mark Herrier, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bob Clark
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer