Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Casualties of War (1989)

Michael J. Fox is soldaat Ericksson en het groentje van het peleton. Sean Penn is de koele vechtmachine Meserve die op tilt slaat wanneer zijn maatje doodgeschoten wordt door een sluipschutter. De moraal is nu helemaal verdwenen. Dat wordt nog duidelijker als Meserve voorstelt een Vietnamees meisje te kidnappen met geen ander doel voor ogen dan haar te verkrachtenen daarna te vermoorden. Erikson is dan de enige die nog een poging doet om haar leven te redden. Maar dit wordt door zijn kameraden als verraad gezien en zij keren zich tegen hem..

Brian de Palma toont keiharde waarheden met zijn verfilming van deze schokkende gebeurtenis uit 1966.
CompAZG ID: 1828

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-8-1989
Speeltijd: 109 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Leguizamo, Sean Penn, John C. Reilly, Michael J. Fox, Don Harvey,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Brian De Palma
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer