Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Deliverance (1972)

Vier gewone mannen in twee kano's varen een rivier af die ze alleen kennen als een lijn op een kaart en dringen een wildernis binnen welke zij alleen denken te begrijpen.
'Deliverance', een film van James Dickey, die gebaseerd is op zijn roman, stroomt voorbij op het ritme van een meesterlijk verhaal, zoals de Chattooga River in Georgia, waar de film opgenomen werd. Even meesterlijk is de beschrijving van de verandering in het karakter van elk personage naarmate de spanning toeneemt, aangrijpend vertolkt door award winnaars Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty en Ronny Cox. Regisseur John Boorman ('Excalibur', 'The General') laat ons de ondraaglijke spanning van het overleven beleven - en trekt ons mee in de onweerstaanbare kracht van een kolkende stroomversnelling.
CompAZG ID: 1811

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-7-1972
Speeltijd: 105 minuten
Budget: $2,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jon Voight, Burt Reynolds, Ronny Cox, Ned Beatty, Ed Ramey,
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures, Elmer Enterprises
Regisseur: John Boorman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer