Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Motorcycle Diaries (2004)

In 1952 trekken twee jonge Argentijnen, Ernesto Guevara en Alberto Granado, samen op reis door Latijns-Amerika om de échte wereld buiten Buenos Aires te verkennen.
Ernesto is een 23-jarige student geneeskunde die gespecialiseerd is in lepra-onderzoek en op het punt staat zijn diploma te halen; Alberto is 29 en werkt als biochemicus in een kliniek. De film vertelt niet alleen de belevenissen van het avontuurlijke duo, maar ook hun confrontatie met de onrechtvaardigheden van een onverbiddelijk klassensysteem.
Met hun uitgesproken zucht naar avontuur beginnen de vrienden hun hachelijke reis op een oude afgetakelde Norton 500 uit 1939. Naarmate hun reis vordert, worden zij steeds meer geconfronteerd met wisselende geografische maar ook sociale en culturele invloeden die een diepe indruk op hun nalaten. Wanneer ze tenslotte in een lepra-gemeenschap in het Peruviaanse Amazonegebied belanden, wordt bij de beide mannen een bewustwordingsproces op gang gebracht dat hun latere politieke en sociale ambities zal bepale
CompAZG ID: 1810

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-9-2004
Speeltijd: 126 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ES
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Gael García Bernal, Mía Maestro, Rodrigo De la Serna, Mercedes Morán,
Geproduceerd door: Film4
Regisseur: Walter Salles
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer