Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Driven (2001)

Een V-8 motor met turbo boost, 2.65 liter inhoud, 15.000 rpm, 900 pk... methanol en adrenaline!
Sylvester Stallone is helemaal terug van weggeweest met een spectaculaire actiefilm tjokvol gierend rubber. Championship Auto Racing Taems, kortweg CART, is een racevariant die zo mogelijk nóg sneller gaat dan Formule 1. Als veteraan van het circuit heeft Sly in het verleden zelf nooit grote successen bereikt.

Maar onverwacht zal de ex-coureur alsnog al zijn talenten, als mens en als racer, moeten aanspreken, omdat een onbezonnen jonge coureur (Kip Pardue) met zijn destructief gedrag op en naast het circuit er een potje van maakt. De ouwe rot moet deze overmoedige pupil, die meer oog heeft voor het liefje van zijn aartsrivaal dan voor zijn carriére, in goede banen leiden. Met regisseur Renny Harlin (Cliffhanger) aan het filmstuur, wordt het helse race-spektakel vol special effects meer dan waar gemaakt...echter dan de werkelijkheid. Kortom: een reeks spectaculaire ritten waarbij u bijna zélf achter het stuur zi
CompAZG ID: 1809

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-4-2001
Speeltijd: 112 minuten
Budget: $72,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kip Pardue, Robert Sean Leonard, Til Schweiger, Estella Warren, Sylvester Stallone, e.a.
Geproduceerd door: Franchise Pictures, Epsilon Motion Pictures, Trackform Film Productions
Regisseur: Renny Harlin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer