Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Waking Ned (9/15/1998)

Jackie O'Shea kan zijn ogen niet geloven als hij in de krant leest dat de Jackpot van de Lotto is gewonnen door iemand uit zijn dorp. Wie o wie van de 51 bewoners van het kustplaatsje Tullymore zou de gelukkige zijn?

Samen met zijn oude vriend Michael O'Sullivan doet hij er alles aan om de winnaar te achterhalen. Want er moet toch een graantje mee te pikken zijn van de prijs van 6 miljoen pond!

Met allerlei slinkse trucs lukt het ze de winnaar te vinden: de oude Ned Devine, die helemaal alleen in een huisje aan de kust woont. Maar het winnen van de prijs heeft hem zo aangegrepen, dat hij niet meer in staat is deze te innen. En daar komt al een vertegenwoordiger aan van de Lotto-organisatie om de winnaar te feliciteren! Zal de jackpot dan toch aan Tullymore voorbijgaan? Alleen snelle actie van Jackie en Michael zal dat kunnen voorkomen. Maar het hele dorp moet meewerken!
CompAZG ID: 1806

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9/15/1998
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: GD
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Ian Bannen, David Kelly, Fionnula Flanagan, Susan Lynch,
Geproduceerd door: Fox Searchlight Pictures, Canal+, Tomboy Films
Regisseur: Kirk Jones
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer