Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

South of Heaven West of Hell (2000)

In een afgelegen mijnstadje in Arizona gaat U.S. Marshal Valentine Casey (Dwight Yoakam) de keiharde confrontatie aan met de criminele Henry-bende, die bank na bank overvallen en daarbij iedereen vermoorden die ze op hun pad tegenkomen.
De meedogenloze Taylor Henry (Vince Vaughn) zweert Valentine zo snel mogelijk uit de weg te ruimen. Als de prille liefde tussen Adalyne (Briget Fonda) en Valentine door deze geweldadige bende in gevaar dreigtte komen, besluit Valentine het heft in eigen hand te nemen en de Henry's voor de rechter te slepen...levend of dood.
CompAZG ID: 1804

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2000
Speeltijd: 132 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michael Jeter, Dwight Yoakam, Bridget Fonda, Billy Bob Thornton, Peter Fonda, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Dwight Yoakam
Auteur: Stan Bertheaud

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer