Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Addicted to Love (1997)

Wat zou jij doen mocht je ware je opeens aan de kant schuiven? Na het bekijken van het heerlijke Addicted to Love moet de vraag misschien luiden: "Wat zou je niet doen?"

Meg Ryan en Matthew Broderick exploreren het obsessieve kantje van de liefde als de gedumpte en op wraak beluste Maggie en Sam. Ze vormen een team om hun exen - het kersverse koppeltje Kelly Preston en Tcheky Karyo - het vuur aan de schenen te leggen. Als hun duivelse plannetjes slagen, zullen zij die hen versmaadden ongelukkig, ongelauwerd en ongeliefd uit het strijdperk treden. En als het aan Cupido lag, dan zou het voor Maggie en Sam wel eens met een romantisch knaleffect kunnen aflopen.
CompAZG ID: 1800

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-5-1997
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Tchéky Karyo, Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston, Maureen Stapleton, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Griffin Dunne
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer