Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kops (2003)

Na het succes van JALLA! JALLA! komt Josef Fares opnieuw met een aanstekelijke komedie vol actie, romantiek en special effects. In KOPS worden de rustige leventjes van vier politie-agenten op het Zweedse platteland verstoord door de dreigende sluiting van hun bureau. Door inventiviteit en kameraadschap moeten de agenten hun baan zien te redden.

In het Zweedse dorpje Högboträsk bestaan de belangrijkste activiteiten van de plaatselijke politie uit eten en koffie drinken. De oorzaak hiervan: een volledig gebrek aan misdaad. In een poging om hun baan te redden, besluiten de agenten van Högboträsk om de misdaadstatistieken dan maar eigenhandig op te krikken. Al snel loopt hun opzetje uit de hand en wordt er een zwaarbewapend SWAT-team ingeschakeld om deze gevaarlijke bende onschadelijk te maken...
CompAZG ID: 1793

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-2-2003
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: SV
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Fares Fares, Göran Ragnerstam, Sissela Kyle, Eva Röse, Christian Fiedler, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Josef Fares
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer