Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Wilbur (Wants to Kill Himself) (2002)

Hij is pittig, charmant en bezit een unieke aantrekkingskracht op vrouwen. Desondanks probeert Wilbur zichzelf keer op keer het leven te ontnemen. De raspessimist heeft zo zijn vraagtekens gezet bij de zin van het bestaan en is tot de conclusie gekomen dat hij een nutteloos leven leidt.

Wilburs oudere broer, superoptimist Harbour, heeft er zijn levenstaak van gemaakt om geluk te brengen in het leven van zijn diep ongelukkige broer. Na de zoveelste mislukte zelfmoordpoging van Wilbur, overtuigt Harbour hem ervan bij hem in te trekken in het appartement boven de boekwinkel die het tweetal van hun overleden vader heeft geërfd. Harbour meent dat Wilbur beter af is met een vriendin, wat wordt onderschreven door de cynische psycholoog Horst. Het is alleen niet Wilbur, maar Harbour die kort daarna de liefde van zijn leven vindt. Dit zet de wereld van het tweetal op zijn kop.
CompAZG ID: 1784

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-11-2002
Speeltijd: 104 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Shirley Henderson, Susan Vidler, Jamie Sives, Adrian Rawlins, Lisa McKinlay, e.a.
Geproduceerd door: Les Films du Losange, Nordisk Film, Scottish Screen, TV2 Danmark, The Glasgow Film Fund
Regisseur: Lone Scherfig
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer