Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

My Life Without Me (2003)

Het leven van de jonge Ann is een opeenstapeling van ellende. Ze woont met haar werkloze man en twee kinderen in een armzalige caravan bij haar moeder in de tuin. Ann heeft geen doel meer in haar leven en de toekomst biedt weinig goeds. Ook op de steun van haar depressieve moeder hoeft ze niet te rekenen. Als Ann op een dag na een medisch onderzoek te horen krijgt dat ze niet lang meer te leven heeft, ondergaat haar grauwe bestaan een radicale wending. Ze ontdekt de ware wil tot leven. Ze stelt een lijst van dingen samen die ze nog wil realiseren en in de korte tijd die haar nog rest, leert Ann hoe mooi het leven kan zijn.
CompAZG ID: 1781

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-9-2003
Speeltijd: 102 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Amanda Plummer, Alfred Molina, Maria de Medeiros, Scott Speedman, Mark Ruffalo, e.a.
Geproduceerd door: El Deseo, Milestone Productions
Regisseur: Isabel Coixet
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer