Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Zatoichi (1989)

Japan, 19de eeuw... Zatoichi is blind, leeft van gokken en het geven van massages. Maar achter deze eenvoudige man schuilt een meester in het zwaardvechten. Zatoichi is bliksemsnel en uiterst doelgericht.
Wanneer hij in een bergdorpje aankomt, merkt hij dat het hele dorp geterroriseerd wordt door de bende van Ginzo. In een goktent ontmoeten Zatoichi en zijn vriend Shinkichi een paar geishas, even mooi als gevaarlijk. Wanneer Zatoichi de bende van Ginzo tegen het lijf loopt, wordt een bloedbad onvermijdelijk
CompAZG ID: 1780

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-2-1989
Speeltijd: 116 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: JA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Shintarô Katsu, Kanako Higuchi, Takanori Jinnai, Ryuutarô Gan,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Shintarô Katsu
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer