Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Apocalypse Now Redux (2001)

De geheel nieuwe versie van Coppola's magistrale meesterwerk.

De nieuwe versie van de meest besproken film aller tijden duurt maar liefst 49 minuten langer. Compleet nieuwe scenes, dialogen, acteurs, muziek ... de waanzin, de dreiging, de verkrachte onschuld ... 3 uur en 17 minuten ... het is allemaal nóg onheilspellender. Met de Vietnamoorlog als decor, magistrale rollen van Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Dennis Hopper en Harrison Ford is dit de beklemmende zoektocht van kapitein Willard (Sheen) naar deserteur Kurtz (Brando). Deze mystieke, krankzinnige zonderling schuilt diep in het oerwoud, heersend over wrede, koppensnellende inboorlingen. Willard's boot en bemanning dringt steeds dieper het oerwoud in, raakt steeds verder weg van de werkelijkheid. En dan is er al kennis gemaakt met kolonel Kilgore (Duvall), die z'n helikoptereskadron op dreunende muziek van Wagner het gevecht injaagt en een surfkampioen de branding instuurt terwijl het eiland gebombardeerd wordt. 'I love the smell of napa
CompAZG ID: 1775

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-8-2001
Speeltijd: 194 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Martin Sheen, Robert Duvall, Marlon Brando, Laurence Fishburne, Frederic Forrest, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Francis Ford Coppola
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer