Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Redlined (0001)

Dymo, een gerespecteerde in de stad is de bendeleider. Zijn vriedin Carli heeft een zwak voor magnums en bont. Het paar leeft graag op de rand van de afgrond. Samen nemen ze het op tegen hun rivalen, bendeleider Jack Hand, de locale arm der wet Blondine Dimaggio, een agent die teveel gezien heeft en haar partner Peter Dasha, die meent dat hij door zijn badge heel wat meer is dan hij is. Het gaat om de snelheid en het doden in een stad waar alleen de snelsten overleven. Het gekozen voertuig is een 2 liter turbo charged vierwielaangedreven voertuig uit het land van de rijzende zon.
CompAZG ID: 174

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 87 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer