Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ladder 49 (2004)

Ladder 49, met award®-winnende sterren Joaquin Phoenix (The Village, Signs) en John travolta (Face/Off, Pulp Fiction), is een hulde aan gewone mannen met buitengewone moed!

De brandweermannen van Ladder 49 vormen een bekwaam, en professioneel korps dat zich iedere dag wijdt aan het redden van andermans leven. Maar bij het vervullen van deze taak, zetten zij ook hun eigen leven op het spel...

Deze film staat bol van spanning, humor en special effects, waarbij de moed en passie van deze alledaagse helden een bron van inspiratie is voor recensenten en publiek over de hele wereld!
CompAZG ID: 1730

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-10-2004
Speeltijd: 110 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robert Patrick, John Travolta, Joaquin Phoenix, Morris Chestnut, Jacinda Barrett,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Jay Russell
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer