Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Barbie Fairytopia (2005)

Vlak achter de regenboog, in wereld van Fairytopia™ woont Elina, een prachtig bloemenelfje dat heel graag vleugels wil hebben.

Ze woont in een grote bloem in de Magische Weide, samen met Bibble, een rare maar lieve paardebloempluis.

Op een dag merkt Elina bij het wakker worden dat haar bloemhuis ziek is en dat de elfjes met wie ze bevriend is, niet kunnen vliegen! Ze raapt al haar moed bijeen en gaat op reis naar Azura, een beschermfee die het probleem hopelijk kan oplossen. Onderweg ontmoet ze allerlei mensen die haar moed op de proef stellen en van wie ze de waarde van ware vriendschap leert. Maar kan een fee zonder vleugels heel Fairytopia™ redden?
CompAZG ID: 1716

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-3-2005
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chiara Zanni, Michael Dobson, Scott McNeil, Lee Tockar, Kathleen Barr, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Walter P. Martishius
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer