Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hart's War (2002)

Wanneer kolonel Mc Namara (Bruce Willis - Armageddon, Die Hard trilogy, The Siege) tijdens de Tweede Wereldoorlog van zijn vrijheid wordt beroofd en wordt overgebracht naar een Duits gevangenenkamp, is hij vastbesloten door te vechten. Met de hulp van een jonge luitenant Tommy Hart (Colin Farrell – Minority Report, Tigerland) zet hij een briljant complot op tegen zijn overmeesteraars en riskeert hij alles in een missie om zijn eigen mannen te bevrijden en de afloop van de oorlog naar zijn hand te zetten.
CompAZG ID: 1709

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 15-2-2002
Speeltijd: 117 minuten
Budget: $60,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Colin Farrell, Marcel Iures, Bruce Willis, Cole Hauser, Jonathan Brandis, e.a.
Geproduceerd door: Cheyenne Enterprises, David Foster Productions
Regisseur: Gregory Hoblit
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer