Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Crazy/Beautiful (2001)

Crazy/Beautiful vertelt het verhaal van de zeventienjarige Nicole (Kirsten Dunst), een opstandige tiener die opgroeit bij haar biologische moeder en haar tijd verdoet met spijbelen, feesten en een beetje rondhangen met haar vrienden. Haar ouders weten zich geen raad met haar; ze heeft toch immers alles wat haar hartje begeert?

Nicole word wakker geschud uit haar onverschilligheid als zij hopeloos verliefd wordt op Carol Nunez (Jay Hernández), een hard werkende topatleet en briljante student uit het verkeerde, wat lagere milieu. Ze lijken elkaars tegenpolen: zij komt uit een rijke buurt en heeft alles, behalve morele waarden. Hij komt uit een achterbuurt en heeft niets, behalve zijn morele waarden.

Terwijl alles en iedereen hen uit elkaar probeert te drijven, vanwege de grote cultuur- en klassenverschillen, staan Carlos en Nicole voor de keuze: weglopen van hun problemen of vasthouden aan ware liefde...
CompAZG ID: 1701

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 29-6-2001
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kirsten Dunst, Bruce Davison, Jay Hernandez, Herman Osorio,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: John Stockwell
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer