Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

George of the Jungle 2 (2002)

Het vervolg op de populaire Disney film 'George of the Jungle', waarin George gedwongen wordt naar Las Vegas te verkassen... De sluwe schoonmoeder Beatrice Stanhope is niet van plan haar docther en kleinzoon eeuwig met de onhandige Koning George om te laten gaan. In de uiterste poging Ursula terug naar de "beschaving" te brengen, spant ze samen met haar obsessieve schoonzoon Lyle. Het plan is om in Ape Mountain het gezag van George te ondermijnen en Ursula zover te krijgen mee naar huis te gaan. Na deze wanhoopsdaad leiden alle sporen naar Lyle's casino in Las Vegas, waar een bijzondere rol voor Aap blijkt te zijn weggelegd. 'Good guy' George en zijn familie bestaande uit Aap, Shep, Tookie en andere nieuwe dierenvrienden staan opnieuw garant voor onweerstaanbaar plezier vvor het hele gezin.
CompAZG ID: 1699

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 31-12-2002
Speeltijd: 83 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michael Clarke Duncan, John Cleese, Christina Pickles, John Kassir, Thomas Haden Church, e.a.
Geproduceerd door: Walt Disney Pictures
Regisseur: David Grossman
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer