Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Joy Ride: Special Edition (2001)

Eerstejaarsstudent Thomas (Paul Walker - The Fast and the Furious, Skulls) besluit tijdens zijn zomervakantie met zijn auto dwars door de Verenigde Staten te rijden om zijn knappe vriendin Venna (Leelee Sobieski - Deep Impact, Eyes Wide Shut) op te halen. Maar zijn romantische plannen krijgen al gauw een andere wending wanneer hij onderweg zijn broer Fueller uit de gevangenis ophaalt en zich door hem laat overhalen om een grap uit te halen met een vrachtwagenchauffeur via hun CB Radio. De -gedurende de hele film onzichtbare- chauffeur Rusty Nail blijkt echter een psychopaat te zijn die er een heel ander gevoel voor humor op na houdt. Hij neemt op een gruwelijke manier wraak...
CompAZG ID: 1686

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-10-2001
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jack Moore, Robert Winley, Paul Walker, James MacDonald, Steve Zahn, e.a.
Geproduceerd door: Bad Robot, Regency Enterprises, LivePlanet, New Regency Productions
Regisseur: John Dahl
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer