Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Walk in the clouds (1995)

Paul Sutton (keanu Reeves) keert van de oorlog terug naar huis en stapt op de trein om een nieuw leven te beginnen. Daar ontmoet hij Victoria Aragon (Aitana Sanchez-Gijon), een mooie jonge vrouw die op weg is naar de wijngaard van haar familie. Wanneer Victoria Paul vertelt dat zij zwanger is en daarmee haar dominerende vader niet onder ogen durft te komen, stemt Paul ermee in om zich als haar man voor te doen. Temidden van de magische sensualiteit van het oogstriueel laait de passie tussen hen hoog op.
CompAZG ID: 1682

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 27-5-1995
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Keanu Reeves, Anthony Quinn, Giancarlo Giannini, Angélica Aragón, Freddy Rodríguez, e.a.
Geproduceerd door: 20th Century Fox
Regisseur: Alfonso Arau
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer