Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Stiefbeen & Zoon Deel 1 (1963)

Vanaf 11 oktober 1963 zendt de NCRV "Stiefbeen en Zoon " opTV uit,
De tragikomische belevenissen van een vader en zijn zoon die handelen in lompen en metalen. Het is een door Jaap van de Merwe, in het Nedelands bewerkte versie van de zer succesvolle Engelse BBC- serie " Steptoe And Son ", maar die zich nu afspeelt op een lokatie rond het Amsterdamse Waterlooplein.

Deel 1

I: Mooie betrekkeing (The offer)

In deze eerste aflevering worden de hoofdpersonen geintroduceerd. Na een ruzie wil zoon Dirk de voddenhandel verlaten om een andere betrekking te nemen. Dit tot onvrede van Toon, die alles in het werk stelt om zijn zoon op andere gedachten te brengen.

II: Damesbezoek (The bird)

Dirk ontmoet een meisje, wordt verliefd en nodigt haar uit op 'aanraden' van zijn vader thuis uit voor een etentje. Dirk wordt woedend als veel te laat komt opdagen en weigert haar binnen te laten. Vader Toon zet vervolgens stiekem de klok een uur terug.

III: Vak van de toekomst (The diploma)

Dirk zit geen toek
CompAZG ID: 1677

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1963
Speeltijd: 140 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Rien Van Nunen, Piet Römer,
Geproduceerd door: Universal Music, NCRV
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer