Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sproet 2 (2003)

Sproet keert na elf jaar terug bij meneer Taschenbier (Ulrich Noethen)- deze keer om zijn verlegen zoon Martin (Constantin Gastmann) te helpen. Martin komt er al snel achter wat Sproet van plan is: zonder de ouders van Martin in te lichten verandert hij diens wereld naar zijn eigen inzichten met alle gevolgen van dien. Maar dan neemt het lot een vreemde wending. De smerige sportleraar Daume- die nooit een gelegenheid onberoerd laat om Martin voor de hele klas voor paal te zetten- komt achter het geheim van Sproet, ontvoert hem en zet hem in voor zijn eigen euvele plannen. Alles lijkt verloren maar dan ontpopt Martin zich als een ware held...
CompAZG ID: 1662

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-12-2003
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Eva Mattes, Christine Urspruch, Armin Rohde, Dominique Horwitz, Ina Weisse,
Geproduceerd door: Collina Film
Regisseur: Ben Verbong
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer