Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Miss Congeniality (2000)

Onthaarde benen. Glanzende lippen. Pistool in de aanslag. FBI-agente Gracie Hart gaat undercover om de volgende Miss USA te worden. Maar Gracie, die boert, vreet en zuipt als een kerel, heeft niet bepaald de juiste instelling voor een missverkiezing.

Sandra Bullock gaat op de lichamelijke toer in 'Miss Congeniality' en bewijst wederom haar enorme talent voor komedie. De FBI-agente doet zich voor als deelneemster aan een schoonheidswedstrijd om zo een terrorist te ontmaskeren die het op het evenement heeft gemunt. Benjamin Bratt is FBI-collega Eric Matthews die de hulp inroept van Victor Melling, gespeeld door Michael Caine. Deze laatste zet een fantastische vertolking neer als de gefrustreerde raadsman, die wordt ingehuurd om de Dirty Harriet van de FBI om te toveren tot een elegante schoonheid. Van geslaagde grappen tot spitsvondige oneliners: Miss scoort!
CompAZG ID: 1652

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-12-2000
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sandra Bullock, Heather Burns, Michael Caine, Ernie Hudson, Benjamin Bratt, e.a.
Geproduceerd door: Castle Rock Entertainment
Regisseur: Donald Petrie
Auteur: Marc Lawrence, Katie Ford, Caryn Lucas

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer