Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Legally Blonde 2: Blonde Edition (2003)

In dit succesvolle vervolg op de hit-komedie Legally Blonde, keert Reese Witherspoon (Legally Blonde, Sweet Home Alabama) terug als Elle Wood! Ditmaal wordt ze echter bijgestaan door sterren als Sally Field, Regina King en Luke Wilson.

Wanneer Elle ontdekt dat de moeder van haar chihuahua Bruiser gevangen wordt gehouden in een laboratorium voor dierproeven, zet ze haar carrière - en haar huwelijk - aan de kant om in Washington aktie te gaan voeren voor de rechten van dieren...

Met gevoel voor stijl en raffinement weet ze menig politicus in Washington voor zich te winnen. En dat wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen... Zal het haar lukken om, voor haar trouwdag, Bruiser's moeder te redden en een politieke ommezwaai te realiseren?
CompAZG ID: 1646

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-7-2003
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Luke Wilson, Reese Witherspoon, Jennifer Coolidge, Sally Field, Regina King, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Regisseur: Charles Herman-Wurmfeld
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer