Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Stigmata (1999)

Frankie Paige (Rosanna Arquette, The Romance) gelooft helemaal niet in God. Maar dat verandert wanneer ze plots op een onverklaarbare manier de stigmata, de wonden van Jezus aan het kruis, begint te vertonen. Dit fenomeen trekt de aandacht van priester Kiernan (Gabriel Byrne, Usual Suspects, End of Days). Maar als zijn kardinaal (Jonathan Pryce, Ronin, Tomorrow Never Dies) ontdekt dat Frankie eigenlijk niet zo'n vroom leven leidt, wil hij haar voorgoed het zwijgen opleggen. Kiernan moet zijn superieuren en zijn geloof verloochenen om haar en de boodschap die ze in zich draagt te kunnen redden.
De opzwepende muziek (o.a. The Smashing Pumpkins, Natalie Imbruglia), de schokkende beelden en het gevoelige religieuze onderwerp maken van Stigmata een spannende horrorthriller in de stijl van The Excorcist.
CompAZG ID: 1639

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-9-1999
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Thomas Kopache, Jonathan Pryce, Rade Šerbedžija, Gabriel Byrne, Nia Long, e.a.
Geproduceerd door: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Regisseur: Rupert Wainwright
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer