Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Million Dollar Hotel: Collector's Edition (2001)

Los Angeles,2001. Mel Gibson is FBI-agent Skinner, die de dood onderzoekt van Izzy Goldkiss (Tim Roth), de zoon van een mediamagnaat. Deze heeft zelfmoord gepleegd door van het dak van het befaamde Milliondollar Hotel af te springen.

Skinner maakt kennis met diverse bewoners van het hotel, gespeeld door bekende acteurs als Jimmy Smits (NYPD Blue), Peter Stormare (8mm), Julian Sands (Phantom Of The Opera) en Amanda Plummer (Pulp Fiction). Maar vooral via zijn gesprekken met de verlegen Tom Tom (Jerremy Davies, Saving Private Ryan), die verliefd is op de knappe maar introverte Eloise (Milla Jovovich, Joan Of Arc), krijgt Skinner de indruk dat Izzy's dood mischien toch geen zelfmoord was ....

In The Million Dollar Hotel worden spanning, romantiek, zwarte humor met een vleugje drama vermengt tot een uniek geheel, waarin niets en niemand is wat het aanvankelijk lijkt te zijn. De schitterende soundtrack draagt nadrukkelijk het stempel van U2-zanger Bono, tevens een van de producenten van de film, die in de s
CompAZG ID: 1615

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-2-2001
Speeltijd: 117 minuten
Budget: $8,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Milla Jovovich, Jeremy Davies, Harris Yulin, Peter Stormare, Julian Sands, e.a.
Geproduceerd door: Kintop Pictures
Regisseur: Wim Wenders
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer