Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Commitments: Special Edition (1991)

Jimmy Rabbitte is een man met een droom... soulmuziek naar Dublin halen. Wanneer zijn vrienden Derek en Outspan hem als manager voor hun band vragen, gaat hij akkoord, maar alleen op zijn voorwaarden. Hij zet een advertentie in de plaatselijke krant waarin simpelweg staat: "Heb je soul? Zo ja: de Hardst Werkende Band van de Wereld is op zoek naar jou". En zo werd de band The Commitments geboren.

De bekroonde fim van Alan Parker, over het wel en wee van een soulband in Dublin, veroverde stormenderhand de wereld, werd een kaskraker van de bovenste plank, kreeg jubelende kritieken en leverde de meest opwindende nieuwe talenten sinds jaren op.
CompAZG ID: 1612

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-8-1991
Speeltijd: 113 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Colm Meaney, Robert Arkins, Michael Aherne, Angeline Ball, Maria Doyle Kennedy, e.a.
Geproduceerd door: Beacon Communications
Regisseur: Alan Parker
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer