Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Possessed by the Night (1994)

Howard Hansen is een succesvolle schrijver, die een riant leventje leidt met zijn vrouw Peggy. Zijn nieuwste boek, een horror verhaal, zou erg populair moeten worden. Er is echter 1 probleem: Howard raakt geblokkeerd, het schrijven wil niet meer. Voor het eerst in zijn leven, weigeren de woorden te komen. Uit wanhoop koopt hij een oud Chinees beeldje, een draak. Hij hoopt dat dit beeldje hem de inspiratie teruggeeft en zal gaan zorgen dat de woorden weer uit zijn pen vloeien. Jammer genoeg, inplaats van dat het hem inspireert, weeft het beeldje een duivels web van lust en bedreiging om hem heen. Hierdoor verandert zijn rustige leventje in een wereld van geweld en moord
CompAZG ID: 161

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 3-5-1994
Speeltijd: 84 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Ted Prior, Sandahl Bergman, Shannon Tweed, Chad McQueen, Frank Sivero, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Fred Olen Ray
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer