Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Avengers (1998)

THE AVENGERS, de hippe secret agents van de gelijknamige serie uit de sixties, herbronnen zich in deze stijlvolle remix van de bekende ingrediënten: Britse humor, fantastische retromode, spetterende actie, en knetterende special effects. Ralph Fiennes, piekfijn in het pak gehesen als John Steed, en Uma Thurman, perfect gecast en gecatsuit als Emma Peel, zijn de geheim agenten die de misdaad met stijl en elegantie bestrijden. Sean Connery vertolkt Sir August De Wynter, een kwaadaardig genie dat erop uit is om de wereld met zijn high-tech weermachine te verlammen. De geniale gek vormt, met zijn wervelende ijsstormen, verschroeiende temperaturen en gemechaniseerd bijenleger, een gigantische bedreiging voor de wereld. Maar kou, hitte noch benarde situaties kunnen onze helden hun kalmte doen verliezen. Iemand thee?
CompAZG ID: 1594

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-8-1998
Speeltijd: 86 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Sean Connery, Jim Broadbent, Ralph Fiennes, Eileen Atkins, Fiona Shaw, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Jeremiah S. Chechik
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer