Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Hurly Burly (1998)

Eddie (Sean Penn) is een casting director in Hollywood, die zichzelf verliest in coke en zelfbeklag.Voor het oog van de buitenwereld slaagt hij er nog redelijk in de schijn van succes op te houde, maar hij is onmachtig zijn eigen leven richting te geven. Zijn zakenpartner Mickey (Kevin Spacey) snuift hard mee, maar beschikt over meer zelfcontrole. De werkloze acteur Phil doet wanhopig een poging zijn huwelijk te redden en vraagt nota bene Eddie om advies. Als Eddie dan verliefd wordt op Darlene (Robin Wright-Penn) lijkt hij een kans op geluk te krijgen. Maar kan hij zonder zijn vertrouwde wereldje of blijft hij de eeuwige loser...
CompAZG ID: 154

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-12-1998
Speeltijd: 118 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anna Paquin, Sean Penn, Kevin Spacey, Robin Wright, Chazz Palminteri, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Anthony Drazan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer