Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Papillon: Remastered Edition (1973)

Papillon vertelt het waargebeurde verhaal van Henri Charrière, bijgenaamd 'Papillon' (Vlinder) die in 1931 tot levenslange dwangarbeid wordt veroordeeld wegens een moord die hij niet had gepleegd. Hij wordt vervolgens afgevoerd naar de Franse kolonie Guyana in Zuid-Amerika. Papillon is vastbesloten om te ontsnappen, maar na zijn eerste poging belandt hij op het gruwelijke Devil's Island, een meedogenloze Frans-Guyaanse gevangenis, waaruit nog nooit iemand is ontsnapt. Desalniettemin zal hij alles op alles zetten om hieruit te ontsnappen...
CompAZG ID: 1523

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-12-1973
Speeltijd: 150 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dustin Hoffman, Steve McQueen, Anthony Zerbe, Robert Deman, Don Gordon, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Franklin J. Schaffner
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer