Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mini & Maxi: 5 Split (1999)

Mini & Maxi - Split

'Split' is opgebouwd uit circus- en variete-acts, clowneske en muzikale acts en speelscenes. De rode draad van het verhaal in 'Split' is de schok die een jonge ambitieuze circusvrouw teweeg brengt, wanneer ze zich binnendringt in de wereld van twee doorgewinterde variete-artiesten. De wereld van beide mannen wordt totaal op z'n kop gezet door een onverwachte, indrukwekkende gebeurtenis. Werkelijkheid en magie wisselen elkaar in hoog tempo af.

Extra's:
- 'Goed geoogst'. Televisieshow uit 1972.
CompAZG ID: 1490

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1999
Speeltijd: 125 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Karel de Rooij, Peter de Jong,
Geproduceerd door: Universal
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer