Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Mini & Maxi: 2 Het Concert (1980)

Mini & Maxi - Het Concert

Muzikale Clownerie van de bovenste plank door de meesters van de mimiek: Mini & Maxi. Een uur lang wordt de draak gestoken met de gangbare concertpraktijken. Karel de Rooij en Peter de Jong leggen met hun muzikale kwaliteiten een compleet concertgebouw in de luren, samen met het Nederlands Studenten Orkest onder leiding van Louis Stotijn. Een unieke happening! Niet voor niets kreeg 'Het Concert' de Zilveren Roos op het televisiefestival van Montreaux.

Extra's
- Documentaire 'Mini & Maxi Twintig Jaar' Deel 2
CompAZG ID: 1487

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1980
Speeltijd: 75 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Karel de Rooij, Peter de Jong,
Geproduceerd door: Universal
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer