Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Van Muiswinkel & Van Vleuten: Mannen met vaste lasten (2004)

Op een dag moet een man gaan. Weg van gezin, weg van huis en haard. Weg van de sleur in zijn werk, erop uit, om de wereld recht in de ogen te zien! Op een dag, kortom, moet een man naar een huisje. Diederik van Vleuten vroeg zijn vriend Erik van Muiswinkel om mee te gaan. Het resultaat was Mannen met Vaste Lasten, een cabaretprogramma waarin twee mannen, een een huisje en een stapelbed met elkaar in de clinch gaan. Tienduizenden theaterbezoekers en anderhalf miljoen TV-kijkers herkenden in die twee mannen hun eigen man. Hun vader. Hun broer. En het ergste van alles: zichzelf. Wat bespreken twee Nederlandse vrienden van dik veertig in een Huisje op een Waddeneiland? Het leven, de dood, de basisopstelling en de grote vraag: Hoe laat gaan we naar het dorp? Mannen met Vaste Lasten: honderd minuten topcabaret op tien vierkante meter.
CompAZG ID: 1481

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-12-2004
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Erik van Muiswinkel, Diederik van Vleuten,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer